Tuesday, 20 October 2009

My 1st entry.

Salam......

Macam yang gua bagitau di blog gua yang ini, blog ini akan gua buka untuk hobi gua sahaja. Macam-macam gua suka buat. Gua suka ambil gambar, gua suka masak dan jugak makan, gua suka menjahit dan gua suka jalan2... jadi kepada anda di luar sana.... enjoy all the pictures....

Gambar ni diambil di Tinompok Restaurant, Perkasa Hotel Kundasang.

Gambar kedua ni diambil tanpa disengaja. I want to take the lamps saja, tapi sekali tinguk tersangkut pulak gambar my hubby and my son. Macam durang pun tinguk tu lamps kan..... hisshhh... betul2 coincidence....

Masa ambil gambar ni, baru jam 11.30 pagi, jadi belum ramai ada lagi urang datang... kami cepat2 pegi restaurant ni supaya dapat tempat duduk dekat cermin... bulih tinguk2 di luar kan....hehehehe

Cantikkan.... decorations dalam restaurant ni... just nice n simple....

Kalau kami datang pegi restaurant ni, mimang sini la 'port' kami... mesti dekat cermin.. mau tinguk pemandangan di luar kunun. Psssttt... sibuk jgk mau ambil gambar gua... oh ya, kamera gua Nikon D90, hubby punya Nikon D60... errr.... its our new hobby bah ni.... hubby gua bilang, selalunya gua sibuk ambil gambar sampai lupa ambil gambar sendiri. Jadi gambar gua memang banyak dia ambil... nantilah kalau gua senang, gua ambil jgk gambar2 gua tu dari kamera hubby gua...



Ok. Esok2, kalau gua rajin, gua akan upload lagi gambar2 ok....


Assalamualaikum....

1 comment:

LeeYo said...

ehehe daling..ba kc taruh la gambar byk2..